Followers

nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, September 30, 2011

Cinderella Man ~

assalamualaikum readers sekalian alam . *mcm ramai jek follower . uhuk ~

tadi mase aq blogwalking , ada terbace satu entry . tentang LELAKI .

1) beri peluang untuk mencintai seseorg yang bernama LELAKI ?

buat mase neh , memang aq tade hati lansung dengan LELAKI . aq bukan yang tuh tau . tamao , tamao . haha . cuma hati aq neh yang berat na terima seseorg bernama lelaki . kalau bole , terus jek masuk minang , kahwin . kahkahkah . tapaya na sush2 kaple bertaun , pastuh ta kemana . kalau yg da kaple bertaun pastuh ke jinjang pelamin , alhamdulillah lahh kan ? kalau yang kena jinjing mayat camner ? opps ~ sebab kecewa makwe tolak cinta . bhaahaha ~

2) LELAKI setia ?

aq ta nafikan , ada sesetengah lelaki yang setia dengan cintanya . setia dengan janjinya . yang belah pompuan plak dok pegi carik skandal . huu ~ kenapa na kecewakan lelaki yang betul2 sygkan kau ? yang betul2 setia pada kau ? kadang2 aq pelik dengan perangai perempuan even aq pown seorg perempuan *maaf ini hanya sekadar pendapat aq . dah dapat lelaki yang sempurna dari segi agama , akhlaknya , semua o.k . pastuh , buat dye syg kat korang tapi tuptup , korg tinggalkan dia ! wahhh ~ seronok kot mainkan perasaan org . huu . macam makan aiskrim tuh . sedap makan terus , ta sedap , kau buang . hahaha . sedap ? opps ~

aq ta menyokong mane2 pihak dan aq bukan berat sebelah . tp memang aq berat pown . haha . tuh terpulanglahh pada masing2 untuk fikirkan yang mane baik dan yang mane buruk . semua terpulang pada diri kita :)

p/s : ada ahli kumpulan FORTEEN tuh , hensem sesangat , na pi ngorat dye kejap . kbai ~


Wednesday, September 28, 2011

o.k .

assalamualaikum peeps .


o.k . aq bengang .




o.k . aq jeles .




o.k . kau berjaya sakitkan hati aq .




o.k . bengang tahap cipan .




marah sgt neh .




ta perlu na tunjuk kat aq kau tuh hebat ! 




o.k . aq bengang sgt sekarang neh . besar bengang aq neh mengalahkan stadium old trafford . aq ta paham betul dengan manusia bernama lelaki . even aq neh dah jadi balik kawan ko , ta mustahil syg tuh dah ta de . 






p/s : aq rase muka aq lagi buruk kott kalau bengang . 

pasrah

assalamualaikum peeps .


entry yang lepas aq ada cerita pasal asgmnt E-PUBLISHING syg tuh . alhamdulillah . diterima . mcm2 hal berlaku sampai aq ta tido 3 malam . bayangkan lahh . neh pwn tadi , aq tertido lepas maghrib dan terjage plak . memang ta bole tido lahh lepas neh . -,- . aq pown tengah ta de mood sekarang neh . 


o.klahh . t aq post lagi . aq lupa mane aq letak ubat geget aq . -,-


p/s : nampknya senang aq na bekerja malam t . -,-

Sunday, September 25, 2011

memories

assalamualaikum .

semalam , aq dengan SIBLING jalanjalan dekat bukit Layang Layang Pasir Gudang, Johor . haa . detail aq bg kau . seghonokkk giler . jadi model ta berbaya kan . biasalahh , i malas na ambil duet neh . t kate i demand plak kan . opps . 



buda buda jakun . bukan aq ea , diorg jek . erk ~


sape neh ? comel kann . 


model hantu bibir . sebab , bibir dye kena gigit dengan tenuk . opps .


model ta berbaya .


tiup lagi . lagi tiup . fuhh . 


lesbo sy yang paling aq syg , Cik Ain


o.k . gambar neh aq amek tp bukan aq edit . kakaka . 


E.L.F :')


tenung langit , mane tau jatuh duet ke kan . opps . 



p/s : akibat teruja sgt , perut aq sampai sakit kepetang neh . 


................

assalamualaikum .


bila dengar lagu kat blog aq neh , meremang jek segala bulu . oppss . aq bukan mencarot o.k ? entah lah , sejak dua menjak neh , hati aq ta tenang sgt . sampai na buat asgmnt pown , mcm ada gajah dalam tangan neh . berat . sedih . keliru . sayang . cemburu . takot . seram . semua ada . kalau ada beratus rempah kat dalam masakan kan , alamat buang jeklahh JAH oi ~ 




sy harap dye bahagia




sebab sy na dye bahagia .




dye bahagia tanpa sy .




dan sy bahagia kalau dye bahagia .




p/s : lamalama masuk sepital bahagia . mesti seronok .

Saturday, September 24, 2011

e-publishing sayang =_='

salam peeps , 

tao ta kenapa aq tulis tajuk tuh ? tatao kenapa ? mesti korg na tau kannnn . aq sygggggggggggg gilerrrrrrrrrr ngan subjek E-PUBLISHING neh sebabnya lecturer yang ajar adalah YANG TERBAIK . haha . paham kan maksud aq yang tersirat dan yang tersurat tuh ? o.k lahh , aq ta na cakap , tp aq kena cakap gak , mana tau kan , simpan lamalama jadi penyakit kronik . 


semalam , aq pegilahh anta asgmnt yang dia tuh suruh buatkan . asgmnt yang aq buat neh group , tp ta mcm group pown , aq ngan Cik Ain neh jeklahh yang buat asgmnt tuh . hangin aq satu badan . na hangus pown ada neh . o.k lahh , na dijadikan cerita , dah anta by hand , kena ubah semua sekali !!!!!!!!! tensionnyaaaa !!!!!!!!!!!!!!. dah lahh berdua jek buat , kalau kat tempat korg lahh kan , mesti korang dah hesteria segala bagaikan ? haha . aq ta , aq cool . =_= . sgggggt cooooool . *mata kedip2 . na tgok ta benda yang aq buat ? sumpah , aq memang malas dah buat sebab dye LECEH .







korang rase kan dapat A+++++++ TA ? hahahaha . =_= . benda neh , aq kena ubah semua sekali . fuhh , best doe , serius aq cakap .



p/s : wa panas neh , lu jgn mainmain ngan gua derr . k bai . 





Friday, September 23, 2011

bengkel cetakan saring :')

assalamualaikum .

pada 20 september yang lepas . poli telah membuat satu majlis iaitu bengkel cetakan saring yang diadakan di galeri seni johor. yang kelakanya ialah , aq neh sebagai tenaga pengajar dan buda sem 5 yang lain. hahaha . ta na mcm kekok plak aq kan , na ngaji bebuda yang agak sebaya ngan kita . hahaha . ada sorg buda neh , namanya Nad , Daripada MSAB (MAKTAB SULTAN ABU BAKAR) , mulut dye mengalahkan joyah sport you . hahaha . memang kecoh gila tp best sgtt . class kau jah ~  yang membuatkan ta seronoknya ialah hari hujan dan tempat yang untuk mengadakan bengkel tuh memang ta sesuai . dah lahh bocor , ta de lampu plak tuh . memang lahh hangin tambah ngan hangit . tp ta pelahh , yang penting majlis tuh berjalan dengan lancar . huu ~















to be continue .........

ceritera JRKV raya .

assalamualaikum . o.klahh . 14 september yang lepas , jabatan aq , telah mebuat satu majlis iaitu merdeka raya . meriah lahh jugak tp bnyak sgt kesilapan yang berlaku , biasalhhkan first time . meh lahh kita nengok gambo yer yob :)


aimi . mek , cik senah , aq , zila , ayeen , ain khair . 


cik senah , aq , ain , zamir 


aq , ain , zila , nadia .


teah , kak.long , nad , kacak


pertandingan samping terbelit .


buruknya rupaku . =_='


p/s : memang terkilan gila waktu neh . tatao lahh kenapa .

saya syg sibling saya :')

assalamualaikum .

o.k . post yang neh na bercerita plak pasal SIBLING aq kat poli neh . hee . dari detik awal perkenalan kitorg sem 1 sampai sekrg , sibling neh ta pernah berubah . sentiasa disisi aq ketika sedih dan bahagia . ketika aq dilanda masalah , diorg lahh tempat aq mencurahkan segala airmata air , air hingus dan segalanya . tempat aq buat lap hingus yang kuar mase selesema , buat aq tepuk tampar dirog bila aq marah , buat senyum bila aq sedih . aq teramatamat sygkan diorg . hope friendship is E.L.F :') sampai kahwin and ada anak pown still contact sesame sendiri . na tgok pic diorg ? hee , kejap ea . saba tau . ta na saba , g saba .:p

dari kanan : pacek tua , AZRI AZMAN ZAINAL , tengah yang nmpk 
muka jek tuh , WAN MOHD SHAFIE , yang kiri neh , MOHD FIRDAUS NASRI , 
yang depan tuh plak , NURAIN KHAIR ,
sy syg diorg ketat2 mcm sy syg spongebob sy . hihi :')




sy mengharapkan persahabatah ini diredhai dan dirahmati :')




sy mengharapkan cik AIN KHAIR dan FIRDAUS NASRI , 

BERKEKALAN hingga ke jinjang pelamin
:')





sy mengharapkan WAN MOHD SHAFIE , 

menjumpai wanita yang solehah :')





sy juga mengharapkan , AZRI AZMAN ZAINAL , 

memaafkan sy sebab selalu sgt sakat dan kenakan dia . :')





p/s : mengharapkan aq jumpa 

lelaki yang setia . haha . klahh bye ! :D

blupppp ~

assalamualaikum .

fuhh , dah lama giler ta update blog . tangan neh terasa malas sgt na menaip . dengan bizi homework , kelas dari pagi sampai petang . arghh ~ tension . huu ~ na story ap ek ? aq dah lupa dahh . huu . o.klahh , aq na cerita pasal aq dah KEHILANGAN benda yang amat kusyggg . T________________________T


:

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:


iaitu , gigi aq . hahahaha . =_=' . semalam aq da rancang ngan kawan aq , untuk g klinik samasama sebab dye na x-ray and aq na cabut gigi . aq cabut pown , sebab dah terlalu sakit and dah mcm org tua dahh , asyik minum air panas jek . bahahaha . ta sggup weyh , tgok membe lain minum ais . so , dengan semangat berkobarnya , aq pown pegilahh , padahal dalam hati , takut tuh TUHAN jeklahh yang tau . hahahaha . yerlahhkan , last aq check gigi aq neh pown ntah taun bile . hahahaha . 

so, aq pown pegi and maka dah tercabutlahh gigi aq. kena lahh bayar dengan harga 50 henget .telan air liur aq . glupp ~ sakit tuh , ta boleh cerita lahh kan , tp lega , sebab dah dapat minum ais ! . hahahahaha . korg kalau na cabut gigi , mesti teringat time kecik2 dulu kan ? seboleh2nya ta na cabut gigi sebab takut kena korek lahh , enjek lahh . hahhaaha . 

ntah ape motif* aq masih ingt lagi , mase aq 6 tahun , na cabut gg neh , sanggup aq tarik mak aq keluar dan aq pegang kerusi besi kat luar tuh , sampai tercabut . mak aq dengan muka bengang dan marahnya , dukung jek aq masuk bilik bedah yang creapy tuh . hahahaha . maka , tercabutlahh gigi aq yang pertama kalinya . hahahahaha . bila ingat kisah kecik2 cabut gigi , memang kelaka . nasihat aq pada semua kan , jaga gigi anda dengan baik yer . huu . gigi kalau dah last ta de ganti tau ! . k lahh bye ! 


p/s : terasa geli2 plak . huuu ~ kawan aq nganjing suruh buat gigi palsu . cilake . =_='