Followers

nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, September 24, 2011

e-publishing sayang =_='

salam peeps , 

tao ta kenapa aq tulis tajuk tuh ? tatao kenapa ? mesti korg na tau kannnn . aq sygggggggggggg gilerrrrrrrrrr ngan subjek E-PUBLISHING neh sebabnya lecturer yang ajar adalah YANG TERBAIK . haha . paham kan maksud aq yang tersirat dan yang tersurat tuh ? o.k lahh , aq ta na cakap , tp aq kena cakap gak , mana tau kan , simpan lamalama jadi penyakit kronik . 


semalam , aq pegilahh anta asgmnt yang dia tuh suruh buatkan . asgmnt yang aq buat neh group , tp ta mcm group pown , aq ngan Cik Ain neh jeklahh yang buat asgmnt tuh . hangin aq satu badan . na hangus pown ada neh . o.k lahh , na dijadikan cerita , dah anta by hand , kena ubah semua sekali !!!!!!!!! tensionnyaaaa !!!!!!!!!!!!!!. dah lahh berdua jek buat , kalau kat tempat korg lahh kan , mesti korang dah hesteria segala bagaikan ? haha . aq ta , aq cool . =_= . sgggggt cooooool . *mata kedip2 . na tgok ta benda yang aq buat ? sumpah , aq memang malas dah buat sebab dye LECEH .







korang rase kan dapat A+++++++ TA ? hahahaha . =_= . benda neh , aq kena ubah semua sekali . fuhh , best doe , serius aq cakap .



p/s : wa panas neh , lu jgn mainmain ngan gua derr . k bai . 





3 comments:

LadyBird said...

kesiannye kalau dpt grup yg x bekerjasama.. huhuhu..
ape2pun.. buat baik2 yer..

cikmayafaridafake said...

biasalahh tuh kan ,naik giler dah memikirkan benda neh , thankz ladybird :D

Blue Violet said...

huhu.. terbaiklah.. klu puan baca ni, confirm ko kena perli,,ahahh