Followers

nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, October 4, 2011

Faceblog

assalamualaikum peeps .

o.k . hari neh mcm selalu . bosann . kelas petang ta de , so , tido jek lahh memanjang kan , membesarkan badan yang sudah besar . kehkehkeh . o.k , fokus .

berbalik kepada tajuk , kawan aq suggest untuk masuk Faceblog . aq pown buat mate kedip kedip tanda aq kebingungan . apa menatang faceblog tuh ? huu ~ , so , aq pown buat lahh faceblog tuh atas cadangan membe aq . 

kat bawah neh adalah mengenai faceblog and faceblog sy . comel kan ? macam aq ? silalah muntah pelangi ~ SELAMAT DATANG DIUCAPKAN KEPADA SEMUA YANG SUDI HADIR KE THE FACEBLOG. TUJUAN FACEBLOG DIWUJUD IALAH ATAS DASAR UNTUK MENGUMPUL DAN MEMBINA SATU KOMUNITI BLOGGER KHUSUSNYA DI SELURUH MALAYSIA DAN DUNIA AMNYA. MARILAH KITA BERSATU DAN BERKERJASAMA DALAM MEMBANTU RAKAN-RAKAN BLOGGER KITA DI SELURUH MALAYSIA. SEPERTIFACEBOOK, KAMI JUGA MEMPUNYAI TUJUAN YANG SAMA IAITU MENJALINKAN HUBUNGAN YANG LEBIH ERAT ANTARA PARA BLOGGER DI SELURUH MALAYSIA SELARAS DENGAN TEMA YANG KAMI GUNAKAN IAITU SEAKAN-AKAN TEMAFACEBOOK. SERTAILAH KAMI DAN BERSAMA KITA MEMERIAHKAN DUNIA BLOG MALAYSIA.
TERIMA KASIHkehkehkeh . ungu adalah kawan sejati ku ~p/s : pinggang aq semakin hari semakin sakit . ini adalah tandatanda aq mengalami kereputan . 

0 comments: