Followers

nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, October 26, 2011

sedih

assalamualaikum .

hello peeps .

hari-hari yang mendatang neh mcm lambat jek . ta macam selalu . hmm . ari isnin semalam , aq ada assesment untuk satu subjek neh , its o.k lahh kalau kena marah dengan lect sebab artwork ta betul atau senget . ta kisah pown na marah2 kat depan kitorg . sanggup tau lect tuh paggil kitorg dengan gelaran yang ta sepatutnya . maaflahh , ta dapat bgtau kat sini . huu . kang , aq jadi popular sebab gelaran tuh . wee ~ 

ingtkan dah lepas lahh kan benda2 mcm tuh kannn , tup2 bukak FACEBOOK , ada lahh statement daripada lect neh . yang membuat pengumuman yang kelas aq neh ****** . o.k , aq ta marah lahh kan . tp bila dye sebut nama kelas tuh , aq dah ta senang duduk dahh . rase na pegi bomm mase tuh jugak . maluu weyhh , na letak mana muka neh . dye buat statement mcm tuh , dye ta pk ke pasal kitorg neh ? even dye seorg lect , jgn lahh buat perkara yang bole menjatuhkan maruah orang lain . kadang2 , aq terfikir kenapa orang na belajar tinggi ? sebab apa ? belajar tinggi , tp ADAB tade pown ta guna jugak kann ? . menitik air mate aq bila buat post neh . serius . 




: sedih terhadap apa yang berlaku sebentar tadi . kenapa perlu sebut2 nama sedangkan menyebut aib seseorg manusia itu berdosa ? yang menyebut itu pulak , seorang pendidik yang dihormati . kenapa ? jikalau kami salah dan tidak puas hati , sila jelaskan . jgn diluahkan dengan FACEBOOK yang boleh berjuta org membacanya . sesungguhnya dosa itu tidak membezakan antara pangkat dan darjat . sangat terkilan dan sedih ! SEDIH DENGAN PENDIDIK ITU ~

semalam punya status dekat twitter and tagged .
sedih .
sangat terkilan .
kenapa ?


nasihat aq kepada rakan-rakan yang bakal menjadi pendidik , please , korang akan menghadapi mcm2 situasi pelajar . 
tp jangan kerana mrah yang ta sudah , kau lepaskan dekat tempat public mcm FACEBOOK . TOLONGLAHH .
jgn lepaskan . if korang marah sgt2 , terus cakap dekat pelajar korang . ta perlu na marah2 dekat FACEBOOK. 
TOLONG .
aq mintak sesangat . 


p/s : maaflahh , post mana yang sempat , hati neh ta tenang lagi

0 comments: