Followers

nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, November 19, 2011

aktiviti paling seronok :)

assalamualaikum .


minggu neh minggu yang paling best sebab ta de buat keje pape , dok mengangkang kat umah sewa neh . gemukkan badan yang sememangnya dah gemuk . dan ia adalah perkara paling seronok pernah aq buat kat dalam rumah neh . kahkahkahkah . *over giler . seronok sgtt weyhh , cer try buat kat rumah korang . silap-silap , ada lembam sebab dapat balingan fire otromen dari mak korang . kahkahkah . *over lagi . lempang sikit .


*tanak jadi mcm neh . sob . sob .

fuh , kalau tiap-tiap hari mcm neh , jadi gila aq . ta de buat pape . tggu kat sini semata-mata na tau ap kena buat dengan sem 6 t . wahaaaaa ~ 


*hmm . perlu ke tunggu ? 


p/s : terlalu rindu kat mak , abah and semua kat kampung termasuk kuali kat umah tuh . waa . lagi satu , terima kasih encik google sebab bagi picture yang ohsem tuh . wee ~



Wednesday, November 16, 2011

kahkahkah

assalamualaikum .

kenapa ? kenapa ? kenapa ?

kahkahkahkah .

meroyan tahap gaban ~ kau tahu ta kenapa title mcm tuh ? tatao kan ? hahahahahahaha . malam semalam dan hari neh juga , kawan aq telah menjadi orang ta betul . haha . aq tatao diorang kena sampuk dengan jin mana sampai jadi mcm tuh sekali kesian doe . hahaha . membe aq punya siap barai lagi tau . tau barai ta ?? hahahahaha . pic dibawah menunjukkan segala-galanya ~




KAHKAHKAHKAHKAH ~
GELAK SAKAN AQ MALAM TUH 
gila kau , noti membe aq firdaus tuh , 300 -,-
hahahahaha.
pecah rekod doe .
na buat lagi lahh .
best .
buat lahh dengan kengkawan korang .
kalau na kena makan kaki ,
buat lahh .
KAHKAHKAHKAHAKTUIHH !

P/S : saket perut aq gelak malam tuh . 

Wednesday, November 9, 2011

new blogger vs old blogger ♥

assalamualaikum

hello peeps .

maaf lahh sebab lama ta hupdate .

maaf .

maaf .

maaf . 

sy balik kampung ari jumaat tuh *ayat na baik 


jadinya , sy ta bole na post mcm2 .

hope senior, junior , dah tue , ganyut , eh ? oppss ~ maaf , hope blogger semua sehat kehendaknya . ehem , hari ini sy na bercerita mengenai , apasal berprotokol sgt nehh . adoii . o.k . back to the title .

new blogger vs old blogger .

different ke dua benda neh ? different sesgt . berbeza . kau tahu berbeza ? ta tahu ? pegi pustaka , cari kamus . kehkehkeh .

o.k , for new blogger , mereka-mereka dan termasuk aq sekali , agak excited na post benda baru , kalau bole , cerita dalam jamban pown na masuk blog . kehkehkeh . aq ta o.k . lalalala ~ biasalah newer kan ? kesilapan biasa akan berlaku jika baru dalam sesuatu keadaan tuh . secara jujur dan sejujurnya , aq ta berminat na berblogging pown dulu . serius , pengakuan jujur dan jujur sejujurnya . kehkehkeh . start dari macek ain tuh haa , ngajak aq berblog , dah tamao berhenti plak dah . ~.~ . contoh yang aq buat mase mula-mula berblogging , segala benda na letak haa . bukan setakat donut , bapak donut pown kalau boleh letak . kehkehkeh . if dah lama-lama , mula ada kesedaran dan keinsafan dalam diri , kuikuikui , mulalahh buang segala bagai . kehkehkeh . blog jadi mcm buruk gile .huuuu ~ 

o.k , for old blogger , aq respect kat senior yang bole layan semua peminat-peminatnya , kehkehkeh , peminat ? ta kira lahh dia dtg dari mane pown , seboleh-bolehnya , dia melayan kerenah peminatnya . huu ~ .
aq paling ta respect kalau old blogger yang sombong , bongkak ,tanya sikit macam na marah , huh ! hahaha . ta de arh . mungkin sesetengah blogger tuh ta berapa suka na berborak dengan org ta kenal kan ? ta kan lahh , kau baru masuk blog dye , dah tanya pasal kawen ? kan macam na kena makan kaki free . kehkehkeh . last but not least , aq bukan new blogger atau old blogger . aq buat blog , sebab aq mula suka untuk menaip sesuatu yang diluar jangkaan . lagi satu , jgan menaip blog bila tengah marah , jahanam laptop kau jahh ~ . hahaha .


p/s : belum puas lepas rindu kat kampung , kuali pown ta sempat na cium ~ :(

Wednesday, November 2, 2011

tolonglahh , sy na balik ~

assalamualaikum semua ahli rumah usang neh . 

kehkehkeh .

o.k lahh , aq ta banyak masa na taip2 banyak2 . masa tuh selalu sgt cemburu dengan aq . ntah tatao lahh kenapa , aq bukannya ada ehem ehem pown . haish ~ 

back to the title , aq dah sebulan lebih ta balik umah . huu . bz keje final punya pasal . 
aq rase syg sgt dengan E-PUBLISHING neh , tatao lahh kenapa . hahak . syg ada makna tuh . 
hahahaha . 

kalau ada masa , t aq post benda yang aq paling syg neh ea #sambil buat muka nabil.

p/s : balik umah na cium semua satu umah , temasuk kuali kat umah tuh ,. rindu tau ~