Followers

nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, November 9, 2011

new blogger vs old blogger ♥

assalamualaikum

hello peeps .

maaf lahh sebab lama ta hupdate .

maaf .

maaf .

maaf . 

sy balik kampung ari jumaat tuh *ayat na baik 


jadinya , sy ta bole na post mcm2 .

hope senior, junior , dah tue , ganyut , eh ? oppss ~ maaf , hope blogger semua sehat kehendaknya . ehem , hari ini sy na bercerita mengenai , apasal berprotokol sgt nehh . adoii . o.k . back to the title .

new blogger vs old blogger .

different ke dua benda neh ? different sesgt . berbeza . kau tahu berbeza ? ta tahu ? pegi pustaka , cari kamus . kehkehkeh .

o.k , for new blogger , mereka-mereka dan termasuk aq sekali , agak excited na post benda baru , kalau bole , cerita dalam jamban pown na masuk blog . kehkehkeh . aq ta o.k . lalalala ~ biasalah newer kan ? kesilapan biasa akan berlaku jika baru dalam sesuatu keadaan tuh . secara jujur dan sejujurnya , aq ta berminat na berblogging pown dulu . serius , pengakuan jujur dan jujur sejujurnya . kehkehkeh . start dari macek ain tuh haa , ngajak aq berblog , dah tamao berhenti plak dah . ~.~ . contoh yang aq buat mase mula-mula berblogging , segala benda na letak haa . bukan setakat donut , bapak donut pown kalau boleh letak . kehkehkeh . if dah lama-lama , mula ada kesedaran dan keinsafan dalam diri , kuikuikui , mulalahh buang segala bagai . kehkehkeh . blog jadi mcm buruk gile .huuuu ~ 

o.k , for old blogger , aq respect kat senior yang bole layan semua peminat-peminatnya , kehkehkeh , peminat ? ta kira lahh dia dtg dari mane pown , seboleh-bolehnya , dia melayan kerenah peminatnya . huu ~ .
aq paling ta respect kalau old blogger yang sombong , bongkak ,tanya sikit macam na marah , huh ! hahaha . ta de arh . mungkin sesetengah blogger tuh ta berapa suka na berborak dengan org ta kenal kan ? ta kan lahh , kau baru masuk blog dye , dah tanya pasal kawen ? kan macam na kena makan kaki free . kehkehkeh . last but not least , aq bukan new blogger atau old blogger . aq buat blog , sebab aq mula suka untuk menaip sesuatu yang diluar jangkaan . lagi satu , jgan menaip blog bila tengah marah , jahanam laptop kau jahh ~ . hahaha .


p/s : belum puas lepas rindu kat kampung , kuali pown ta sempat na cium ~ :(

1 comments:

EZAN IDMA said...

hye :) Same la mase mule jadi blogger. sume bnde nak update. haha ;p skrg ni matured sket tp tak la sgt kehkeh