Followers

nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, December 28, 2011

segmen time !

assalamualaikum .


aq sebenarnya , dah lama ta join segmen neh . tp nampak mcm suram jek blog aq , so , tetibe join segmen , kehkehkeh . 


segmen ini menarik minat aq nak join , since dah lama ta join segmen , jadi excited ! wohaa . 


segmen ini terbahagi kepada dua yer anak anak : 


1) BLOGLIST XCHANGE .


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
1. Follow blog Kiz kalau rajin ( tak nak pun takpe )
2. Buat entri pasal segmen ni kat blog korang
3. Of course mesti ada blog sendiri
5. Lepas letak link, sila komen kat entri ni beserta Nama Blog and Link Blog
6. Nanti Kiz akan terjah blog korang and kalau link Kiz ada baru Kiz
akan letak link korang kat blog Kiz Garden ok.

2) RIVIEW UR BLOG 



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
1. Buat satu entri kat blog korang pasal segmen ni 
2. Follow Blog Kiz kalau rajin
3. Letak Link Kiz Garden dalam Bloglist korang
4. Mesti ada Blog sendiri
5. Untuk join, sila sertakan NAMA beserta LINK blog korang kat bahagian comment
6. TARIKH TUTUP : 12 JAN 2012





HOW?
1. Kiz akan pilih 2 blog untuk direview tiap-tiap minggu secara random
2. Lepas review Kiz akan inform kat ur blog yang blog korang terpilih.
3. Dalam segmen Review tu nanti, Kiz akan buat rating based on 3 category:
a. Blog Design ( design blog korang )
b. Blog Content 
c. Cara penulisan



ok . itu jek syarat-syaratnya . senang kan ? hee . jum ler 
join beramai-ramai .


p/s : saya berazam untuk membuat GA bila followers mencecah 100 . hee . XD

1 comments:

KizZ said...

TQ for joining...doa bagi terpilih cepat ya,,hihi

P/S : jangan lupa ya letak link Kiz Garden kat sidebar u kayh..