Followers

nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, April 26, 2012

*bunyi cengkerik*

assalamualaikum .  lama dah tak update blog . rasa mcm rindu-serindunya dekat blog yang huduh neh . hihi . aku tak update sebab busy dengan final , busy dengan dunia belajar . pelajar cemerlang lahh katekan *flip hair* . alhamdulillah semuanya telah selesai dan berat hati nak tinggalkan Politeknik Ibrahim Sultan . 


sebenarnya, banyak benda aku nak update . tp nanti-nanti kot . hihi . aku dah balik kampung petang neh . jgn nanges tau . aku tau korang rindu aku . haha . nanti aku update lagi . okbai . 

Sunday, January 8, 2012

entry pendek

assalamualaikum .

Kalau tidak mampu mencintai,jangan pernah sentuh hati seseorang...Kalau tidak mampu setia, jangan pernah membuat janji...Kalau tidak mampu mengenggam hubungan, jangan pernah memberi harapan...kerana hati manusia itu terlalu bernilai dan terlalu berharga untuk disakiti,serta terlalu mahal untuk disia-siakan dan untuk dihancurkan.


credit to : 

Wednesday, January 4, 2012

new year

ehem , ehem . 

assalamualaikum .


dah new year rupenya . ari neh jek dah 04 JANUARI 2012 . huhuk . rasa macam 2009 baru semalam jek . hee . rasanya belum terlambatkan na ucap HAPPY NEW YEAR*muah sikit . lepas habis sem 6 , dah ta boleh nak buli ajila lagi , hahak . dah ta boleh na panggil nenek lagi . dah tak boleh na pergi kelas samasama lagi . semua sekali dah tak boleh ! sob sob sob . terasa bahang kesedihan disini yer . hahak . 


selama 6 sem aq bersama diorang , alhamdulillah ta de pape masalah . masalahnya cume sorang tuh jek . apa pun ta boleh . hahak . kalau dulu masa sem 1 , group kitorg ada 5 orang , naik 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 . hahak . ramaikan ? semuanya berjalan lancar sampai sem 4 . abes jek praktikal , semua liat nak naik dah . dah sedap kan . dok umah , makan tido . hahak . sem5 , macam harem . sorang sorang buat hal . biasa lahh lumrah . sem 6 plak , lain-lain major (meja) kerusi pown lain-lain . hahak . berpisahhlahh kami . pergi kelas kalau kelas major , memang 3 orang jek . kalau kelas yang masih sama , ramailahh kan . hmm . 


sepanjang 2011 , ta de perkara buruk yang berlaku kat diri aq . semuanya berjalan lancar . alhamdulillah . semoga apa yang sibling saya dan keluarga saya hajati untuk 2012 , mudah-mudahan menjadi kenyataan . amin . 


p/s : bila nak kawen haa ? okbai ~